Welcome to KaseNet selainsähköposti

KaseNet selainsähköposti

TÄRKEÄ TIEDOTE
14.5.2019 Jälleen tietojenkalasteluviestejä sähköpostiasiakkaillemme, tällä kertaa otsikolla "Sähköpostitili on väliaikaisesti keskeytetty". Nämä viestit eivät ole KaseNetilta eikä niihin tule reagoida muuten kuin poistamalla viesti (toki otamme vastaan ilmoituksia näistä myös). Jos vahingossa annoit kirjautumistietosi vääriin käsiin, vaihda sähköpostisi salasana välittömästi.

TÄRKEÄ TIEDOTE
16.4.2019 Päivitämme sähköpostijärjestelmää 30.4.2019 klo19 alkaen. Tästä aihetuuu noin parin tunnin käyttökatkos sähköpostipalvelussamme.

TÄRKEÄ TIEDOTE
7.2.2019 Käyttäjätunnusten ja salasanojen kalastelu jatkuu, nyt otsikolla "TEI päivittää". Nämäkään viestit eivät ole KaseNetilta tai Kaselta peräisin.
4.2.2019 Huijaussähköposteja, tietojenkalastelua Kaustisen seutukunnan nimissä liikkeellä, otsikolla "Kase New Year -päivitys".

Mitään yleistä "päivitystietoa" ei ole pyydetty, kyseessä on kase.fi sähköpostiasiakkaiden tunnusten ja salasanojen kalastelua. Jos ehdit antaa tunnuksesi ja salasanasi vääriin käsiin, vaihda sähköpostisi salasana välittömästi selainsähköpostin kautta ja ota yhteyttä ylläpitoon niin tarkistamme vielä tilisi kunnon.