Welcome to KaseNet selainsähköposti

KaseNet selainsähköposti

13.9.2022 Häiriö sähköpostiin kirjautumisessa
Aamupäivän aikana ilmeni ongelmia sähköpostiin kirjautumisessa ja sen lähettämisessä. Vika löytyi ja on nyt korjattu. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutunutta vaivaa.

MUISTUTUS 21.3.2022
Huijaussähköposteja edelleenkin liikkeellä, joilla kalastellaan kirjautumistietoja (käyttäjätunnus ja salasana) väittäen, että sähköpostitilissä olisi jotain ongelmaa ja sinne pitää kirjautua. Tällä kertaa otsikolla "Hyvä sähköpostitilin käyttäjä". Tällainen viesti ei ole KaseNetilta tai ylläpidosta lähtöisin.

Viestissä olevaan linkkiin, sivustoon toisaalla, on kopioitu Kase/KaseNetin selainsähköpostin kirjautumissivu, mutta kyseessä ei siis ole meidän kirjautumissivu. Väärennetylle sivulle kirjautumistietojen antamisen jälkeen sivusto siirtyy oikealle sivustolle hämäysmielessä, mutta tässä välissä sähköpostin kirjautumisti

MUISTUTUS 28.4.2020 Sähköpostikäyttäjien tilitunnuksia ja salasanoja kalastellaan edelleen aktiviisesti erilaisin huijaussähköpostein.

MUISTUTUS 28.4.2020 Sähköpostikäyttäjien tilitunnuksia ja salasanoja kalastellaan edelleen aktiviisesti erilaisin huijaussähköpostein. On siis syytä olla aina tarkkaavainen ja epäilevä, mikäli saa viestin joka on naamioitu tulleeksi ylläpidolta (tai esim. viranomaistaholta) ja siinä pyydetään kirjautumaan jollekkin sivustolle, tai pyydetään sähköpostitse antamaan omat tiedot tunnuksien ja salasanan lisäksi. Aiheena kalasteluviesteissä on usein tilin sulkeutuminen tai katoaminen tavalla tai toisella pelottelumielessä, mikäli käyttäjä ei kirjaudu palveluun tai anna tietojaan.

KaseNet ei koskaan kysele sähköpostiasiakkaidensa tunnuksia tai salasanoja sähköpostitse, eikä puhelimitse, eikä pyydä asiakkaitaan kirjautumaan jollekkin erilliselle sivustolle korjatakseen jonkin tilanteen sähköpostissa.

Mikäli vahingossa luovutit sähköpostin kirjautumistietosi vääriin käsiin, on ensimmäinen toimenpide vaihtaa sähköpostin salasana uuteen. Älä käytä aiemmin käyttämiäsi salasanoja, vaan keksi aina uusi. Salasanan vaihtaminen käy helposti selainsähköpostin kautta. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä myös ylläpitoon, KaseNetin asiakaspalveluun.